Lørdag 24. august fikk 107 gjester servert en 4-retters meny i telt ved Evangjordet.
2KOS- og 2MPR-elever sammen med Med Mari-Mette fra Tjønnås Delikatesser
Turid Svalund Angiuli
Samarbeid med Tjønnås Delikatesser
Elevene fikk ansvaret for rett nummer to, og de startet dette prosjektet rett før sommerferien.
Elevene disket opp med følgende: sprøe lefseskåler fylt med syltet kål, karamellisert løk, gravet hjort, pepperrotkrem og oreganoblomst. Syrlig fargerik blomkål og romanesco-salat, urtebakt hasselpotet på spyd og vår egen RM-pølse med smak chili, ingefær og hvitløk. Alt av råvarer er selvfølgelig dyrket av lokale produsenter.
Dekket langbord på Evangjordet
Turid Svalund Angiuli
Elevene i full sving i teltet
Turid Svalund Angiuli
Gjestene fikk servert et 4-retters gourmetmåltid laget av ferske, lokale råvarer
Turid Svalund Angiuli
En av rettene gjestene fikk servert
Turid Svalund Angiuli
Elevene gjennomførte oppdraget med glans, og det har vært lærerikt og morsomt å samarbeide med Mari-Mette og Liv fra Tjønnås Delikatesser.
- Turid Svalund Angiuli, kontaktlærer 2KOS